orquídees i ulleres de sol

orquídees i ulleres de sol, aparadorisme, Andrea Alcalá, Òptica del Centre, Cardedeu

Les ulleres de sol m’inspiren vacances! Em transporten a les platges més idíl·liques d’aigües turqueses i sorra blanca del Carib, envoltades de palmeres, orquídees i perfums sota un cel d’un blau brillant.La llum reflectida a l’aigua com centenars d’espurnes m’enlluerna i faig “el gest”, aquell gest que tots nosaltres tenim estudiat al mil·límetre per ser el més elegant de tots els gestos: posar-se les ulleres de sol.

Las gafas de sol me inspiran a vacaciones! Me transportan a las playas mas idílicas de aguas turquesas y blanca arena del Caribe, rodeadas de palmeras, orquídeas y perfumes bajo un cielo azul brillante.La luz reflejada en el agua como centenares de chispas me ciegan y hago “el gesto”, ese gesto que todos nosotros tenemos estudiado al milímetro para ser el mas elegante de todos los gestos: ponerse las gafes de sol.

orquídees i ulleres de sol, aparadorisme, Andrea Alcalá, Òptica del centre, cardedeu orquídees i ulleres de sol, aparadorisme, Andrea Alcalá, Òptica del Centre, Cardedeu orquídees i ulleres de sol, aparadorisme, Andrea Alcalá, Òptica del Centre, Cardedeu

Comentari

No hi ha cap comentari sobre aquesta publicació. Sigues el primer.

Deixa un comentari